Stoffen

Welke stof is geschikt voor mijn toepassing?
Binnen de stoffencatalogus op de website kunt u via de legenda aan de linker zijde, een toepassing selecteren en een stof aan de hand hiervan zoeken.

Krimpt de stof nog?
Alle stoffen die we versturen zijn door ons gewassen. Hiermee krimpt de stof ook naar zijn oorspronkelijke maat. Dit gebeurt op productie machines en het kan zijn dat u, als u de stof zelf wast de stof nog een beetje krimpt. Houd bij het bestellen hiermee rekening en bestel iets meer dan u nodig hebt. Houd ook bij het maken van een geplaatste print hiermee rekening en maak het beeld iets groter dan u eigenlijk nodig hebt.

Kan ik de stof wassen?
De was instructies staan per stof op het tabblad ‘wassen’, bij de stoffencatalogus.

Kan ik voorbeelden van de stoffen krijgen?
Ja, in het online stoffencatalogus kunt u bij iedere stof een bedrukte staal aanvragen. Linksonder in het scherm van iedere stof zit een knop ‘staal aanvragen’. Wij kunnen u 2 gratis printstalen toesturen (excl. verzending). Wilt u meer dan 2 printstalen bestellen, dan zal er voor iedere printstaal die daar bovenop komt een klein bedrag berekend worden.

Kan ik onbedrukte stof bestellen?
Ja, in dit geval moet je een wit design uploaden in de grootte waarin je de onbedrukte stof wilt. De onbedrukte stof is verkrijgbaar voor dezelfde prijs als bedrukte stof. Zodra je een wit design hebt geupload, kun je het beste even contact met ons opnemen zodat we je de garantie kunnen geven dat je de onbedrukte stof ontvangt.