Het bedrijf

Print Unlimited B.V. is een jong bedrijf dat sterk groeit. We produceren op klantorder exclusieve design prints voor de internationale mode- en interieur markt. We staan bekend om het leveren van korte tot middellange metrages met klant specifieke en daarom unieke hoogwaardige prints. Ook het integreren van prints in mode design wordt ondersteund. Print unlimited produceert bedrukte stoffen voor de mode en entertainment industrie, onder andere stoffen voor sport- en strandkleding. Wij maken prints van een hoge kwaliteit in de hoeveelheid dat u nodig heeft op het stof van uw keuze.

Door de aangeboden druktechnieken krijgt u de vrijheid om de meest optimale prijs-kwaliteit keuze te maken. Voor u betekent het dat u voor  digitale druk bij ons aan het goede adres bent. Onze stoffencollectie is erg uitgebreid en divers en daarom is de kans groot dat we u een stof kunnen aanbieden die perfect aansluit aan uw wensen.

Print Unlimited leert u graag kennen, zodat we de beste service mogelijk kunnen aanbieden aan u. We gebruiken onze expertise om u te adviseren over gebruik van stof, design en print techniek. We hebben vooruit vastgestelde prijzen, maar, vele factoren bepalen de prijs (zoals aantal meters, stofkeuze, kleurtest etc). Hierdoor kunnen we u pas een prijsindicatie geven als we meer kennis hebben over wat u in gedachten heeft als order. Neemt u vooral contact op met ons via het contactformulier als u meer vragen heeft.