Wat doen we?

Print Unlimited produceert in opdracht bedrukte stoffen en maakt het mogelijk om uw printproductie uit te besteden. We produceren een hoge kwaliteit prints, ook in relatief kleine metrages, met een korte levertijd.

Voor mode, theater, promotie, interieur en kunst markt. Unieke prints, met een hoge kwaliteit, in de hoeveelheid die u nodig heeft, op de stof die u wenst.

Met de digitale printers speciaal ontwikkeld voor het direct bedrukken van stoffen. Zijn we in staat om buitengewone prints te produceren : unieke designs, perfecte detaillering, grote formaten in een onbeperkt aantal kleuren.

Vanaf 2012 bieden wij ook zeefdruk aan als een print techniek. Door gebruik van deze techniek kunnen grote orders steeds goedkoper geprint worden. Vraag naar de mogelijkheden als u van plan bent grote orders te plaatsen.

Print Unlimited produceert veel bedrukte stoffen voor de mode- en interieurbranche, zoals Comme des Garcons, Paul Smith, Julien McDonald, The People of the Labyrinths en vele anderen. Ook voor kunstenaars, ontwerpstudio’s en theaterproducties worden hoogwaardige prints vervaardigd.

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Print Unlimited? Meld u dan nu aan voor onze digitale nieuwsbrief. U kunt ook de nieuwsbrieven online bekijken.